Investor Relations

Pressmeddelanden

Transfer Group har genom Sensec AB upptagit ett lån som säkerställer fortsatt tillväxt

Transfer Group AB (publ) har genom dotterbolaget Sensec AB ingått avtal om upptagande av lån uppgående till 10 MSEK med DBT Capital AB som löper till och med den 31 augusti 2025. Lånet, som löper med en årsränta uppgående till 8,95 procent med rak amortering och fri lösen efter 12 månader, har upptagits för att säkerställa framtida rörelsekapitalbehov och fortsatt tillväxt.

- Efter ett första halvår bestående av större kostnader av engångskaraktär hänförda till fusionen samt implementeringen av den nya strategin som tidigare kommunicerats ser vi nu en ljusare tid framför oss. För att säkerställa framtida satsningar har vi upptagit en kostnadseffektiv finansiering som möjliggör att vi kan fortsätta på inslagen väg, säger Pernilla Jennesäter, vd på Transfer Group.

För ytterligare information kontakta:
Pernilla Jennesäter, VD Transfer Group, pernilla.jennesater@transfer.se
Amudova AB är Transfer Groups Mentor. Tel: 08-546 017 58 E-mail: info@amudova.se

Transfer Group är ett holdingbolag i säkerhetsbranschen. Med dotterbolag som förenar spetsteknik och säkerhetsfrågor är man en one-stop-shop för fysisk säkerhet som kan erbjuda allt från mjukvara, hårdvara, till utbildning och bemanning. Affärsidén är att, baserat på erfarenheten och kunskapen inom alla delar av säkerhetsområdet, utveckla mjukvara som ökar den fysiska säkerheten för såväl individer som föremål. Sectech är en förkortning av security technology. Begreppet används för att beskriva de nyaste innovationerna som kombinerar säkerhets- och mjukvaruteknologi. Transfer Group har de produkter och tjänster som tillgodoser dagens behov och utvecklingskapacitet för morgondagens utmaningar.